Shopping Cart

Politică de rambursări și returnări

Tinand cont de faptul ca fiecare bijuterie este realizata manual, conform specificatiilor dvs, termenul de executie este de maxim 10 zile lucratoare.

Stiu cat de importanta este aceasta bijuterie pentru dvs, de aceea este lucrata cu maxima atentie si este verificata de doua ori inainte de livrare. In orice caz, daca greseala imi apartine o voi remedia si va voi trimite bijuteria cat de repede posibil.

Orice problema trebuie semnalata in maximum 48 de ore de la primirea bijuteriei.

Pentru a evita orice neintelegeri este foarte important sa CITITI CU ATENTIE toate informatiile despre produs, dimensiuni si alte detalii si sa imi comunicati neintelegerile sau preferintele.

Pentru detalii referitoare la pozele postate, comenzi si preturi, va astept cu un mesaj.

 

Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor art. 16, litera c) sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art. 9-15 produsele gravate sau realizate conform indicatiilor tale. Legea completa este disponibila AICI.

Asadar, bijuteriile realizate la comanda si conform indicatiilor tale nu pot fi returnate. Este important sa te asiguri de corectitudinea informatiilor comunicate in comanda scrisa. Noi nu producem bijuteria personalizata fara acordul tau in scris, comunicat explicit pentru specificatii tehnice, design si pret.